Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Πόσο σταθερή είναι η "σταθερή δουλειά";

Πόσες φορές έχω ακούσει το "ψάχνω μια σταθερή δουλειά"...

Η απάντησή μου είναι πάντα η εξής ερώτηση: "Πόσο καιρό ψάχνεις για δουλειά;" 

Συνήθως κάποιος ψάχνει για δουλειά 6-24 μήνες. 

Στο μεταξύ; Τι εισόδημα υπάρχει; Τι χρήματα βγάζει κάποιος όσο καιρό περιμένει να βρει δουλειά; Θα μπορεί να βρεί έτσι εύκολα δουλειά όταν θα είναι 50+ χρονών; 

Το θέμα είναι: Βαρέθηκε να είναι μονίμως σε ένα χαμηλό οικονομικό επίπεδο και θέλει να αλλάξει η κατάσταση; Είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να έρθει η αλλαγή; Το θέμα είναι πως, αν δεν αλλάξουμε, θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε πιο βαθεια, όπως οι περισσότεροι.  

Επειδή το πιο δύσκολο πράγμα είναι το να αλλάξουμε συνήθειες, πολλοί το βρίσκουν πιο εύκολο να καθήσουν στα αυγά τους και να κλαίνε την μοίρα τους. Για εμένα η οικονομική αποτυχία δεν ήταν επιλογή.

Έτσι, άλλαξα μερικά πράγματα στην ζωή μου κι έτσι άλλαξα την ζωή μου.

1. Μια εύκολη αλλαγή: άλλαξα τον καφέ που έπινα. Το στομάχι μου ηρέμησε και δεν έτρεμα. 
2. Αποφάσισα ότι δεν θα έβγαζα λεφτά με το να είμαι dealer του υγιεινού καφέ. Αλλά για να κάνω τους άλλους να ζητήσουν το προϊόν, έπρεπε να μάθω πώς βοηθά και να ξέρω ότι έχει αποτελέσματα. Έτσι το σύστησα σε όσους μπορούσα και συγκέντρωσα τα αποτελέσματα στην υγεία τους.
3. Βγήκα στο internet. Εφόσον βρήκα το προϊόν που μπορεί να μπει σε κάθε σπίτι έπρεπε να το μάθουν και άλλοι. Μόνο που έπρεπε κάποιος να τους το πει. Ευτυχώς στην DXN πολλοί βγάζουν λεφτά και έτσι δεν θα ήμουν μόνος.
4. Ζήτησα από διάφορα άτομα να με ακολουθήσουν. Αυτό είναι δύσκολο κομμάτι και πρέπει να συνειδοτοποίησα κάποια στιγμή ότι δεν κάνουν όλοι για όλα. Έτσι, ασχολήθηκα με όσους ενδιαφέρονταν και όχι με όλους

Το αποτέλεσμα; Ένα δίκτυο χιλιάδων συνεργατών και ένα ανάλογο εισοδημα. 

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο, και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.